Skriv ut  Skriv ut
Sideoversikt  Sideoversikt
English
Top image
 
      

Hovedsiden / Kantina / Meny kantine /

Ukens meny

MENY UKE 43
 
Mandag - 20.10.14
Lunsj Lasagne:
Serveres med: Brød,Salat (blandet),
Middag Laks bakt:
Serveres med: Pasta,Salat (blandet),Saus,
Tirsdag - 21.10.14
Lunsj Ostesmørbrød:
Serveres med: Salat (blandet),
Middag Lammefrikasse:
Serveres med: Grønnsaker,Potet (kokt),
Suppe Grønnsaksuppe:
Serveres med: Brød,
Onsdag - 22.10.14
Middag Sei (sprøstekt):
Serveres med: Potet (kokt),Remulade,Salat (blandet),
Lunsj marinert svinekjøtt:
Serveres med: Potet (stekt),Salat (blandet),
Kylling (innbakt):
Serveres med: Ris,Salat (blandet),
Torsdag - 23.10.14
Suppe Potet og Løksuppe:
Serveres med: Brød,
Lunsj Oste gratinert søt potet : med purre og bacon
Serveres med: Brød,
Middag Bidos:
Serveres med: Brød,
Fredag - 24.10.14
Lunsj Wokgryte:
Serveres med: Ris,
Middag Ikke middag på fredager:
Serveres med: -


Nyttige lenker

Mathjelpen
Matprat
Frukt.no
Matvaretabellen
Matportalen
Godfisk
Spise
Allergikokken


Havnegata 9 - 9480 Harstad - Tlf: 77 05 81 50 - Fax: 77 05 81 53
E-post: post@siha.no - E-post : Webmaster
Forsiden