Høgskolen i Harstad

www.hih.no   post@hih.no   Telefon +47 77 05 81 00

Åpningshelg med artister i kø til Harstad

Det startet som et prosjekt av noen HiH-studenter. Nå er det etablert som en årlig byfest i Harstad - samme helg som studieåret starter. På årets program står stjernene i kø.

Dumdum boys kommer - og flere toppnavn med dem.

DumDum Boys, Sivert Høyem, Lido Lido, Bertine Zetlitz, Morten Abel, Trang Fødsel – de er blant bandene og artistene som kommer til Harstad i august.

De kan alle oppleves på et ute-arrangement som går av stabelen fredag 19. og lørdag 20. august – altså helga etter åpningen av nytt studieår ved Høgskolen i Harstad.

Det skjer i regi av BAKgården – et opprinnelig studentprosjekt som har som mål å skape liv og fest i byen. BAKgården ble lansert i 2009 som et eksamensprosjekt ved høgskolens daværende Produsentstudium.

Studentprosjektet ble en kjempesuksess, og lever nå videre som et selvstendig, veletablert og populært arrangement. Fredag og lørdag i åpningsuka av studieåret blir det konserter på ulike arenaer, samt salgsboder og utstillere av alle slag i et intimt bakgårdsrom midt i sentrum av byen.

Her vil alt fra husflid, kunst, mat og etablerte bedrifter til en moderne vri på gjøglere og trubadurer være representert – og i tillegg; en rekke toppartister på scenen begge dager.

For mer informasjon se www.bakgaarden.no

Publisert: 17.07.2012 07:15 av Kjetil Nilsen

« Tilbake
 1. Studietilbud
 2. Student
 3. FoU & Oppdrag
 4. Om høgskolen
 1. Bibliotek
 2. IKT
 3. Fronter
 4. Studentweb
 5. E-post
 6. Ansatt
 1. Nyheter
 2. Aktivitetskalender
 3. Ledige stillinger
 1. Nettstedsøk
 2. Nettstedskart
 3. Ansatteoversikt
 1. facebook facebook
 2. twitter twitter
 3. rss nyhetsmating
 1. Mitt Ståsted
 1. Høgskolen i Harstad
 2. Telefon 77 05 81 00
 3. postmottak@hih.no
 4. Kontaktinformasjon